Simar automatisering bv - moves the screen


Terug naar vorige pagina
Terug naar de startpagina

Samenwerking Simar - SaniNet
Januari 2008

Simar automatisering en ProPlanet zijn een samenwerking aangegaan om een totaaloplossing te bieden voor de sanitairspecialist. Op de aanstaande VSK-beurs (11 - 15 februari, Utrecht) zal het geïntegreerde SaniNet-SIMS gepresenteerd worden. Met deze software kunt u zowel het ontwerp als de offerte maken en uiteraard het hele traject vervolgen naar order, bestellen, afleveren, factureren, management informatie etc.

SaniNet is het 3D ontwerpprogramma voor badkamers waarin op gemakkelijke wijze een realistisch ontwerp gemaakt kan worden. (Zie www.proplanet.eu ).
SIMS is het bedrijfsbrede administratieve programma voor de sanitair-branche van Simar automatisering.
Beide bedrijven, ProPlanet en Simar automatisering, zijn marktleider in hun gebied, respectievelijk de ontwerpsoftware en de bedrijfssoftware voor de sanitairmarkt.
De combinatie van beide pakketten, die als één geheel worden samengebouwd, biedt de ultieme totaaloplossing voor de sanitairmarkt.

De genoemde combinatie oplossing komt zowel beschikbaar voor SIMS (alle versies) als GOOP gebruikers.

Beide bedrijven blijven overigens geheel zelfstandig en zullen beiden naast hun eigen producten deze nieuwe combinatie van producten verkopen en ondersteunen. Door deze strategische samenwerking menen we gezamenlijk de sanitairmarkt nog beter van dienst te kunnen zijn.