Simar automatisering bv
Implementatie
implementatie

training

begeleiding

terug naar vorige pagina
terug naar de startpagina
Na het technisch installeren van de software heeft u in feite een "kaal" operationeel systeem. Dat wil zeggen: de software met al zijn functionaliteit is gebruiksklaar op de hardware geïnstalleerd, maar is nog niet echt te gebruiken in uw eigen organisatie.

U heeft uw eigen specifieke wensen t.a.v. de inrichting en gebruik van het systeem. Uw huisstijl, de presentatie naar klanten, inkoopmarges, verkoopstrategie, beleid t.a.v. de gebruikersrechten naar de medewerkers zijn slechts enkele voorbeelden. Al deze zaken kunt u in het systeem instellen en wel zodanig dat het uw "eigen" systeem wordt. In de loop der jaren zijn er heel wat instelmogelijkheden in de pakketten gemaakt.

Het is daarom best even een klus om alle instellingen na te gaan en ook de betekenis te kennen en de consequenties te zien van deze instellingen. Onze medewerkers kennen het pakket, kennen de markt en zijn dus uitstekend in staat u behulpzaam te zijn bij de inrichting van het systeem. Door de juiste vragen te stellen en u te adviseren zijn zij in staat snel en doeltreffend uw systeem gebruiksklaar te maken. Met de juiste voorbereidingen is één dag (*) voldoende om het systeem startklaar te maken.

(*) afhankelijk van het aantal modulen