Nieuwsbrief november 2009


Simar is in beweging. Nieuwe modules worden ontwikkeld, nieuwe programma onderdelen frequent toegevoegd, en bestanden voortdurend geüpdate. Er bleef bijna geen tijd over om u, de gebruiker, te vertellen wat er allemaal met onze software mogelijk is. Vandaar deze nieuwsbrief die maandelijks zal worden verspreid aan alle bij ons bekende gebruikers van de software.

Wij wensen u veel leesplezier.


 Tips en Trucs:

De meeste van u weten dat de laatst gebruikte referentie kan worden opgeroepen met <spatie><enter>. Maar wist u dat u de laatst gebruikte referentie ook automatisch kunt laten invullen in ieder scherm? Klik in de Simar Cliënt op Bestand> Instellingen en zet een vinkje bij ‘Laatst gebruikte referentienummer automatisch invullen’. 


Nieuwe bestanden:
Keukens:          Vika (administratief en design)
                           Karakter (administratief en design)
Apparatuur:      Ornell (administratief)
                           Electrolux (administratief en design)
Klik HIER voor een volledig overzicht van bestanden die in de achterliggende periode zijn toegevoegd.

Wist u trouwens dat u zelf de voortgang van ons bestandsbeheer kunt raadplegen? *) Ga vanuit de Simar Cliënt naar Systeemprogramma’s> Inlezen bestanden> klik op de knop 'Internet' . Het overzicht met bestanden verschijnt in uw scherm. Onder in het scherm klikt u op de link 'Voortgang bestanden' .
*) Uitsluitend mogelijk indien u werkt met de administratieve software.


Kent u deze Simarmodule al?  Montageprogramma

Deze module geeft de mogelijkheid om een berekening te maken voor installatie van een keuken of badkamer. De berekening bij keukens wordt volautomatisch gedaan. U kunt zo snel, accuraat en altijd consequent een opgaaf van kosten en tijdsduur presenteren aan de consument voor de installatie. De totaalprijs kan bij de totaaltelling in een offerte worden geprint of in een separate offerte worden aangeboden. Ook in de facturatie en bij de nacalculatie worden de montagebedragen meegenomen. U kunt niets meer vergeten !

Belangstelling? Een extra module is snel toegevoegd. Bel met Simar en vraag naar de afd. verkoop of het secretariaat.


Simar is op zoek naar de mooiste ontwerpen !

 
Stuur ons uw mooiste ontwerpen, in .jpg- of .rom-formaat, naar prijsvraag@simar.nl, vergezeld van uw naam en de firma waarvoor u werkt. Iedere maand kiezen wij een winnaar en zullen wij het winnende ontwerp in de nieuwsbrief tonen.

De winnaar ontvangt als dank een fles champagne om te toosten op het winnende ontwerp.

Proost !


Ingezonden tekeningen kunnen door Simar worden gebruikt voor publiciteitsdoeleinden. Door het inzenden van tekeningen stemt de verzender hiermee in.Achter de schermen:

Onze programmeurs zijn momenteel druk bezig met het maken van de volgende versie van onze administratieve module. U mag daarin onder meer het volgende verwachten: nieuwe menustructuur, een nieuw scherm ‘Ordervoortgang’ (alleen beschikbaar in de Business en Enterprise editie), en ook nieuw is de mogelijkheid om rechtstreeks te kunnen factureren vanuit de Servicemodule.Even voorstellen:

Jan Enthoven is sinds 2003 werkzaam bij Simar . Hij begon zijn carrière op de helpdesk en is inmiddels verantwoordelijk voor verkoop. Daarnaast neemt Jan regelmatig demonstraties en implementaties voor zijn rekening. En hij is de drijvende kracht achter deze nieuwsbrief. Jan heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verkoop van keukens in Nederland, Engeland en Schotland. Jan’s grote passie is motorrijden.Laatste nieuws:

Enkele weken geleden heeft Simar een geheel nieuw pakket gelanceerd voor de Bedrijfsgroep Sfeerverwarming. Het tekenpakket BSV-Design is afgeleid van het beproefde Simar-Design voor de keukenbranche en kent hetzelfde gebruiksgemak. Uiteraard heeft Simar ook een oplossing voor het administratieve gedeelte van de bedrijfsvoering, BSV-administratief. Eerste reacties van potentiële klanten zijn bijzonder positief. Contactpersoon bij Simar voor onze BSV-software is Finn Magendans te bereiken onder nummer +31 (0)20-4808282 en per e-mail finn@simar.nl.


 


De nieuwsbrief doorsturen?

Kent u een collega die deze Simar nieuwsbrief niet ontvangt? Stuur deze nieuwsbrief dan door via de daarvoor bestemde link onder aan deze nieuwsbrief.


 


Stel een vraag aan de helpdesk:

U kunt de helpdesk bereiken op de volgende manieren:
* telefonisch in NL op 020-480 8286 en in BE op 09-3959500, u wordt automatisch doorverbonden met de juiste helpdesk voor uw vraag.
De helpdesk is bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8:45 -12:30 uur en
van 13:00 -17:00 uur
* e-mail: stuur uw bericht naar helpdesk@simar.nl. Uw vraag wordt automatisch naar de juiste medewerker verzonden.


 


Overzicht Cursussen:

KIMS-Combi 16 nov. & 30 nov., Tilburg
KIMS-Design 23 nov., Amsterdam
KIMS-Design 1 dec., Tilburg
KIMS-Sales 1 dec., Amsterdam
Klik HIER voor een volledig overzicht van het huidige cursusaanbod bij Simar.Afmelden Nieuwsbrief?

Indien u deze nieuwsbrief ten onrecht ontvangt, of indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, meldt u dan af via de daarvoor bestemde link onder aan deze nieuwsbrief.


 

Kalender ontvangen?
 
Wilt u dit jaar de kalender weer ontvangen, meldt u zich dan aan. Klik HIER voor het aanmeldformulier op de website.Voorgaande nieuwsbrieven:

Wilt u een voorgaande versie van de nieuwsbrief nog een keer nalezen, klik HIER voor het nieuwsbrievenarchief.


 
Simar groep
Tel. +31 (0) 20 480 82 82 | fax. +31 (0) 20 480 82 84 | email: info@simar.nl | http://www.simar.nl/
Vestiging: Amsterdam | Jarmuiden 67 | 1046 AE | Amsterdam | Nederland
Vestiging: Tilburg | Aphroditestraat 39-41 | 5047 TW | Tilburg | Nederland
Vestiging: Gentbrugge | Korte Magerstraat 5 | 9050 | Gent (Gentbrugge) | België