Nieuwsbrief
December 2009
Simar automatisering is in beweging 


Nieuwe modules worden ontwikkeld, nieuwe programma onderdelen frequent toegevoegd, en bestanden voortdurend geupdate. Er bleef bijna geen tijd over om u, de gebruiker, te vertellen wat er allemaal met onze software mogelijk is. Vandaar deze nieuwsbrief die maandelijks zal worden verspreid aan alle bij ons bekende gebruikers van de software.

Wij wensen u veel leesplezier.

Tips en Trucs: Administratief

Software is net als een auto; periodiek heeft het wat onderhoud nodig, en dat doen we met software door het inlezen van een Service Pack. Zo ook bij Simar, en velen onder u hebben regelmatig het laatste Service Pack gedownload van onze website. Maar tegenwoordig kan dat ook veel sneller en simpeler.

Ga in Systeemprogrammas naar Inlezen Bestanden, klik op help in de menubalk en selecteer Laatste Service Pack downloaden , zie onderstaande schermafdruk. Het meest recente Service Pack wordt daarmee automatisch gedownload. U hoeft alleen nog maar op de knop Verwerken te klikken, net als bij een bestandsupdate, en de Simar Client te herstarten.
 Tips en Trucs: Design 

Wist u dat u de artikelen *KUBUS en *LUIFEL kunt bewerken met dezelfde gereedschappen die beschikbaar zijn voor werkbladen?
Zo kunt u in het bovenaanzicht zelf diverse afwijkende vormen creëren.
Na het plaatsen van een KUBUS of LUIFEL kiest u voor de functie
"Verander grafische elementen"
of
"Verander luifels" uit het menu "Gebruik".


Kent u deze Simar module al?: Query-Pro

Uitgebreide versie van de Simar Rapportage tool met uitgebreide zoekmogelijkheden in de database tot op artikel niveau. Naast zeer uitgebreide mogelijkheden om het afdrukken van de uitvoer naar eigen wensen en voorkeur in te stellen, kunt u hiermee tevens exporteren onder andere in Excel, Word (RTF), HTML etc.

Belangstelling? Een extra module is snel toegevoegd. Bel met Simar en vraag naar de afd. verkoop of het secretariaat.


Wij zijn op zoek naar de mooiste ontwerpen! 

Het winnende ontwerp van deze maand is van:

de heer Gijs van Aert

van de firma Image Keukens bv

Proficiat, de fles champagne komt naar u toe !


We zijn op zoek naar de mooiste ontwerpen gemaakt met onze software. Heeft u ook een ontwerp gemaakt waar u trots op bent? Is het ontwerp goed aangekleed met accessoires en verlichting? Stuur het ons toe in .jpg of .rom formaat naar prijsvraag@simar.nl vergezeld van uw naam en de firma waarvoor u werkt. Iedere maand kiezen wij een winnaar en zullen wij het winnende ontwerp in de nieuwsbrief tonen.

De winnaar ontvangt als dank een fles champagne
om te toosten op het winnende ontwerp.
Proost!


Ingezonden tekeningen kunnen door Simar automatisering bv worden gebruikt voor publiciteitsdoeleinden. Door het inzenden van tekeningen stemt de verzender hiermee in.


Achter de schermen:
Onze programmeurs zijn momenteel druk bezig met het maken van de volgende versie van de Simar Tekstverwerker.
U mag in de nieuwe tekstverwerker verbeterde mogelijkheden verwachten voor het invoegen van illustraties zoals logo's. Daarnaast worden de mogelijkheden voor het importeren en exporteren van bestanden uitgebreid door de ondersteuning van Microsoft Office 2007 (.docx bestanden). Ook gaat de tekstverwerker er moderner uit zien.


Even voorstellen:

Rolanda Vledder is sinds 2000 werkzaam bij Simar op de bestandsafdeling, waar zij met name zorgt voor het updaten van administratieve keuken- en apparatuurbestanden. Mede dank zij de uitgebreidere mogelijkheden van onze software is er veel veranderd in de afgelopen jaren en moeten de bestanden nu veel meer informatie verschaffen. In haar vrije tijd trekt Rolanda er graag op uit met de caravan. Verder is Rolanda behoorlijk creatief en bewerkt ze graag foto's op de computer.


Suggesties of aanbevelingen voor de nieuwsbrief:

Sinds het uitkomen van de eerste editie van onze nieuwsbrief hebben wij al vele enthousiaste reacties gehad. Omdat deze nieuwsbrief primair voor u als gebruiker is geschreven, willen wij informeren of u wellicht zelf suggesties en/of aanbevelingen heeft voor deze nieuwsbrief, waarmee wij u en alle overige gebruikers nog beter van dienst kunnen zijn. Wij horen graag van u via ons e-mail adres nieuwsbrief@simar.nl
Laatste Nieuws 

Een week geleden heeft Simar automatisering haar KeukenCreator © gelanceerd, de nieuwste generatie ontwerpsoftware waarmee de consument vanaf het internet een complete keuken kan ontwerpen op uw eigen website.

Gemakkelijk te bedienen, krachtig en met bijzonder fraaie resultaten. De Simar KeukenCreator biedt een volledig interactieve 3D-ervaring voor het ontwerpen van keukens, uitproberen en kiezen van gewenste productconfiguraties en het visualiseren van de hele keuken. Consumenten kunnen hun keuken op maat tekenen en daarbij kiezen uit verschillende vormen en maten, producten toevoegen en wandmaterialen en plafondkleuren kiezen. Eigen ontwerpen kunnen worden bewaard of worden gemaild naar een vriend. Na registratie wordt u als keukenspecialist geinformeerd voor verdere opvolging.

Het ultieme product als communicatie middel naar de consument.

Uiteraard wilt u deze software, waarmee u zeer gemotiveerde leads mee genereert, zelf bekijken en ook proberen. Dat kan. Klik HIER om gelijk naar onze live demonstratie te gaan, en laat u verrassen!
Nieuwe bestanden:

Klik HIER voor een overzicht van bestanden die in de achterliggende periode zijn toegevoegd.

Wist u trouwens dat u zelf de voortgang van ons bestandsbeheer kunt raadplegen? *)
Ga vanuit de Simar Client naar Systeemprogramma's> Inlezen Bestanden> klik op de grote knop Internet. Zodra het overzicht met bestanden in uw scherm staat, scroll naar de onderzijde van dit overzicht en klik daar op Voortgang bestanden.
*) Uitsluitend mogelijk indien u werkt met de administratieve software van Simar.

Stel een vraag aan de helpdesk:

U kunt de helpdesk bereiken op de volgende manieren:
- telefonisch in
NL op 020-4808286
BE op 09-3959500
u wordt automatisch doorverbonden met de juiste helpdesk voor uw vraag. De helpdesk is bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8:45-12:30 uur en van 13:00-17:00uur
- e-mail: stuur uw bericht naar
NL helpdesk@simar.nl
BE helpdesk@simar-belgium.be
Uw vraag wordt automatisch naar de juiste medewerker verzonden.

Overzicht Cursussen:

Om goed vertrouwd te raken met de uitgebreide functionaliteit van onze software producten is het volgen van een cursus zeer aan te bevelen, en in sommige gevallen zelfs noodzakelijk.

Ook het volgen van een vervolgcursus voor de meer gevorderde gebruikers behoort tot de mogelijkheden.
Klik HIER voor een overzicht van het huidige cursus aanbod bij Simar.

Voorgaande Nieuwsbrieven:

Klik HIER voor het archief van de nieuwsbrieven.

De Nieuwsbrief doorsturen ?

Kent u een collega die deze Simar nieuwsbrief niet ontvangt? Stuur deze nieuwsbrief dan door via de daarvoor bestemde link onder aan deze nieuwsbrief.

Geen nieuwsbrief ontvangen?

Kent u een collega die deze Simar nieuwsbrief niet ontvangt? Stuur deze nieuwsbrief dan door via de daarvoor bestemde link onder aan deze nieuwsbrief.

Afmelden Nieuwsbrief?

Indien u deze nieuwsbrief ten onrechte ontvangt, of indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, meldt u dan af via de daarvoor bestemde link onder aan deze nieuwsbrief.
Simar groep
Tel. +31 (0) 20 480 82 82 | fax. +31 (0) 20 480 82 84 | email: info@simar.nl | http://www.simar.nl/
Vestiging Amsterdam: Jarmuiden 67 | 1046 AE AMSTERDAM | Nederland 
Vestiging Tilburg | Aphroditestraat 39-41 | 5047 TW TILBURG | Nederland
Vestiging Gentbrugge | Korte magerstraat 5 | 9050 | Gent (Gentbrugge) | België