Simar automatisering bv
Training
implementatie

training

begeleiding

terug naar vorige pagina
terug naar de startpagina
Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden van de nieuw aan te schaffen software is het aan te bevelen om u en uw medewerkers voldoende training te geven in het gebruik ervan. Hoewel de software eenvoudig in gebruik is, is het toch noodzakelijk uitleg te krijgen over alle mogelijke opties van de programmatuur.

Als u vertrouwd bent met het gebruik van de software zult u ervaren dat u het "gereedschap" beter en sneller kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Ook geeft een training u meer inzicht in de mogelijkheden van het pakket en kunt u ervaring uitwisselen met de ervaren trainers die dagelijks bezig zijn met begeleiding van medewerkers in uw branche. Investeren in een opleiding loont de moeite en motiveert uw medewerkers om snel en slagvaardig met de programmatuur te werken. Wij verzorgen wekelijks trainingen in het gebruik van onze programmatuur.

Hier vindt u een overzicht van het actuele trainingsaanbod.

In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte kunnen wij op onze locatie in Amsterdam en Tilburg klassikaal onderricht geven aan maximaal 8 personen per dag. Graag maken wij met u een trainingsrooster op waarbij er voldoende tijd wordt gereserveerd om uw medewerkers de nodig kennis te geven om met de programmatuur te kunnen werken. Bij elke medewerker wordt gekeken wat zijn functie is en welke delen van de software hij of zij gaat gebruiken. De trainingen worden zonodig daarop afgestemd.

Voor informatie over het standaard trainingsaanbod en beschikbare trainingen in de komende maanden kunt u contact opnemen met ons secretariaat info@simar.nl