Simar automatisering bv
Vacatures
vacatures

terug naar vorige pagina
terug naar de startpagina
Backoffice Medewerker

Een functie als Backoffice Medewerker die anders is dan anders, die vind je bij Simar. Word de steun en toeverlaat van onze klanten en jouw collega's en lever jouw bijdrage aan de hoge kwaliteit van ons unieke product.

Wat ga je doen:
Als Backoffice Medewerker ben je van A tot Z medeverantwoordelijk voor de verwerking van onze verkochte producten. Nadat de handtekening door de klant is gezet, ligt de bal bij jou. Aan jou om na te gaan of onze software technisch gezien kan werken met de hardware van de klant. Vervolgens plan je afspraken in voor het installeren en implementeren van onze software door een van onze consultants. Het inkopen van licenties is je volgende stap. Van softwaremodules, tot catalogi, jij zorgt ervoor dat alles klaarstaat.

Jij bent hêt aanspreekpunt van onze klanten. Je ondersteunt de klant en zorgt ervoor dat binnen onze organisatie de juiste personen worden ingezet tijdens onze projecten. Ook laten we de facturatie en de controle hiervan graag aan jou over. Nadat de eindfactuur voor de klant is gemaakt, is het tijd voor de volgende fase. We maken updates voor de software en klanten maken gebruik van onze helpdesk. Aan jou om in het klantregistratiesysteem in de gaten te houden of alles klopt en of de onderhoudsfacturatie juist de deur uit gaat. Inhoudelijke vragen van klanten over facturen weet jij allemaal te beantwoorden!

Je merkt het al, een hele brede Backoffice Medewerkersfunctie waarmee je op veel werkgebieden een grote impact kunt hebben. Door de jaren heen bouw je intensieve contacten op met onze klanten. Maar ook intern maak je dagelijks mensen blij door je collega's op vele vlakken te ondersteunen.

Wie ben jij?
Je bent in staat je dienstbaar op te stellen en je beleeft plezier aan het oplossen van lastige vraagstukken. Door je ondersteuning van de afdelingen maak jij het mogelijk dat anderen goed kunnen werken. Je bent een rustig persoon met oog voor detail, bent prettig in de omgang met klanten en collega's. Je bent zeer gedreven om samen met ons het allerbeste uit onze dienstverlening te halen!

Verder beschik jij over:

  • Minimaal mbo+ of hbo-niveau, MEAO-CE of gelijkwaardige opleiding
  • 3-4 jaar werkervaring (als Backoffice Medewerker of in een backoffice administratie is een pré)
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift (Duits is een pré)
Het betreft een parttimefunctie voor minimaal 24 uur, met de mogelijkheid tot uitbreiding.

Wat krijg je ervoor terug?
Een zelfstandige, boeiende functie in onze kleine organisatie. We zijn groot in een nichemarkt waarin we jarenlange, hechte relaties met onze klanten hebben opgebouwd met onze eigen ontwikkelde software. Dat maakt ons trots op wat we doen. Je werk is zeer divers door contact met zowel grote als kleine ondernemingen.

Verder bieden we:

  • Een salaris overeenkomstig functie-inschaling en ervaring (tussen de €1964,- en €2583,- bruto per maand) op basis van 40-uur
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een eindejaarsbonus
  • Een uitgebreid inwerktraject
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
  • Tijd voor ontspanning tijdens de lunch in de vorm van biljart, air hockey, darten, voetbalbak, tafeltennis. Loop je liever een rondje buiten in de lunch? Alles kan!
  • Sociale activiteiten waaronder bedrijfsuitjes en regelmatig een gezamenlijke lunch
  • Prima bereikbaarheid met openbaar vervoer of auto (eigen parkeerplaats)

Meer informatie of direct solliciteren?
Is de functie van Backoffice Medewerker jouw nieuwe baan? Solliciteer dan door jouw cv en motivatie te e-mailen naar vacature@simar.nl. Wil je eerst meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Bram Borgers via 020-480 82 82.

Over Simar
Simar automatisering is gespecialiseerd in software voor de interieurbranche. Met name voor de keuken- en sanitairvakhandel hebben wij een breed aanbod aan ERP-software zowel voor administratie, financiën als voor het technisch ontwerp. Daarnaast leveren wij ondersteunende diensten zoals het maken van catalogi, mobiele apps en internetdiensten. Wij leveren onze producten met name aan bedrijven in Nederland en België en zijn bezig met verdere internationale uitbreiding. Wil je meer weten over onze organisatie? Ga dan naar www.simar.nl