Simar automatisering bv
Vacatures
vacatures

terug naar de startpagina
Support Consultant

De functie

Complexe vraagstukken oplossen op het gebied van financiële software. Heb je ervaring met bedrijfsadministratie of juist als consultant in boekhoudsoftware? Dan is de vacature voor Support Consultant bij Simar automatisering iets voor jou!

De organisatie

Simar automatisering heeft zich gespecialiseerd in software voor de interieurbranche. Met name voor de keuken- en sanitairvakhandel hebben wij een breed aanbod aan ERP-software voor zowel administratie als voor financiën als ook voor het technisch ontwerp. Daarnaast leveren wij ondersteunende diensten zoals het maken van catalogi, mobiele apps en internetdiensten. Wij leveren onze producten momenteel vooral aan bedrijven in Nederland en België en zijn bezig met verdere internationale uitbreiding. Wil je meer weten over onze organisatie ga dan naar www.simar.nl .

Wat ga je doen?

Als Support Consultant bij Simar geef je ondersteuning aan onze klanten. De focus ligt op de financiële software die wij leveren aan bedrijven in de keuken- en sanitair branche. Je geeft tweedelijns support in de vorm van helpdesk, consultancy en training op boekhoudkundig gebied.

Hoe je dat doet? Wij noemen het consultancy op afstand en op locatie. Jij behandelt alle vragen van onze klanten over onze financiële software en de koppeling daarvan met ons ERP-systeem. Dit kunnen vraagstukken zijn over bijvoorbeeld financiële transacties, boekingen en facturatie, in kleine, of grotere complexe bedrijfsprocessen. Ons ERP-systeem kan ook koppelen met externe boekhoudprogramma’s zoals Exact, Twinfield of Muis. Ook hierover kunnen vragen ontstaan. Je staat in nauw contact met de klant en bouwt zodoende een goede werkrelatie op. Wij hebben vele hulpmiddelen voor je ter beschikking om bijvoorbeeld een probleemsituatie na te bootsen, zodat je deze op kunt lossen voor de klant.

Als financieel specialist werk je tevens samen met de programmeur aan het ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast ben je betrokken bij het geven van demo’s aan potentiële klanten, zorg je voor de implementatie van het boekhoudprogramma bij nieuwe klanten, en geef je op locatie trainingen aan de nieuwe gebruikers.

Ons supportteam bestaat uit 9 collega’s waarvan er 2 in België werkzaam zijn. Jij werkt vanuit ons kantoor in het westelijk havengebied in Amsterdam.

Wie ben jij?

Als Support Consultant is communicatie heel belangrijk. Je kunt goed luisteren en zo het specifieke probleem of vraag van de klant boven tafel krijgen. Daarnaast kun je ook overtuigend zijn. Voor bedrijven verandert er altijd iets als ze met nieuwe software gaan werken. Dat heeft impact op hun werkprocessen. Daarin begeleid jij ze en geeft tegelijkertijd ook duidelijk richting en sturing.

Op jouw CV staat:

 • Een afgeronde hbo-studie
 • Boekhoudkundige ervaring
 • Ervaring met het inrichten en beheren van financiële software is een pré
 • Goede beheersing van Nederlands en Engels, Duits is een pré
Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, 32 uur is bespreekbaar.

Wat krijg je ervoor terug?

Een zelfstandige, boeiende functie in onze kleine organisatie. We zijn groot in een nichemarkt waarin we jarenlange, hechte relaties met onze klanten hebben opgebouwd met onze eigen ontwikkelde software. Dat maakt ons trots op wat we doen. Je werk is zeer divers door contact met zowel grote als kleine ondernemingen

Verder bieden we:

 • Een salaris overeenkomstig functie-inschaling en ervaring (tussen de €2688,- en €3535,- bruto per maand) op basis van 40-uur
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een eindejaarsbonus
 • een uitgebreid inwerktraject
 • mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
 • tijd voor ontspanning tijdens de lunch in de vorm van biljart, air hockey, darten, voetbalbak en tafeltennis. Loop je liever een rondje buiten in de lunch? Alles kan!
 • sociale activiteiten waaronder bedrijfsuitjes en regelmatig een gezamenlijke lunch.
 • prima bereikbaarheid met openbaar vervoer of auto (eigen parkeerplaats).

Meer informatie of direct solliciteren?

Spreekt de functie van Support Consultant jou aan? Zie je kansen en mogelijkheden? Dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren. Wil je eerst meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Mark Sinnige via 020-480 82 82 / vacature@simar.nl