Kent u deze functie al: FEEDDEX de specialist in klanttevredenheidsonderzoek

Feeddex

Sinds kort ondersteunen we, in samenwerking met het bedrijf FEEDDEX uit Haarlem, het werken met tevredenheidenquêtes. FEEDDEX heeft een prachtig systeem ontwikkeld voor het bevragen van consumenten middels een enquête en om op basis van deze informatie een waardering voor uw bedrijf te berekenen. Ook kunnen er benchmarks gemaakt worden binnen uw bedrijf  (bijv. voor uw verkoopmedewerkers, maar ook buiten uw bedrijf, maar wel in onze bedrijfstak). Het geeft u goed inzicht hoe consumenten u beoordelen.

Er zijn momenteel twee momenten in het traject waarop de consument gevraagd kan worden zijn mening te geven. Dit kan na het uitbrengen van de eerste offerte en na oplevering van de keuken of badkamer. Wij verzorgen de techniek om volautomatisch gegevens aan te leveren aan het FEEDDEX-systeem, zodat de enquêtes automatisch verstuurd worden, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Op ‘uw gedeelte’ van de website van FEEDDEX kunt u de resultaten volgen en middels grafieken zien hoe u beoordeeld wordt. Ook kunt u de score op uw website plaatsen.

Een uitstekend middel om uw organisatie de achtergrondinformatie te geven hoe uw klanten uw bedrijf ervaren!

Er verschijnt binnenkort een aparte brochure waar we meer vertellen over de mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan alvast op www.feeddex.nl