Prijsuitreiking SMEG Design wedstrijd

Ter gelegenheid van het uitbrengen van versie 6 van het bijzonder populaire keuken-design pakket SIMAR-Design heeft Simar automatisering bv onlangs in samenwerking met SMEG Nederland bv een speciale design actie gehouden. Iedereen kreeg van Simar de beschikking over het SMEG huishoudelijke artikelen-bestand. Deze artikelen worden gekenmerkt door een geheel unieke design en kleurstelling en zijn daarmee een hoogwaardige aanvulling op de aankleding van iedere keuken.

Gebruikers werden uitgenodigd om hun beste ontwerp in te zenden; onder de winnaars werden 5 SMEG huishoudelijke apparaten verdeeld.

Afgelopen maandag 16 december was Jan Enthoven van SIMAR samen met Pam Augustijn van SMEG Nederland bv op het hoofdkantoor van SMEG om de prijzen uit te reiken aan de winnaars. De eerste prijs is gegaan naar Filip Gels van Marquardt Keukens Zoeterwoude en de tweede prijs is gegaan naar Gwen Zwollo van BPG Geurts van Bergen te Gennep. Beide winnaars feliciteren wij graag nogmaals met het winnen van hun fraaie prijzen.